sauksmas_ltJeigu atgimsta visuose Europos šalyse fašizmo organizacijos, tai logiška , jog nacizmui prijaučiančios grupės kaip tik šiuo metu ir išlenda ir pogrindžio jausdamos artėjančią globalių skerdynių puotą, kurioje galėtų sudalyvauti ir išlošti kokios nors naudos.

NB: Užduosite klausimą, kaip jie jaučia ? GENETIŠKAI, juose užkoduotas nacizmas , besaikis vergų išnaudojimas ir subinlaižiavimas šeimininkams, kurie dovanoja jiems teisę vergvaldžiauti.

Lietuviškų fašistų (nacių) prognozuojama nauda – tai būtų lietuviškos nacistinės šalies atkūrimas (A.Smetonos variantas), esant Europos Sąjungos KARUI su Rusijos Federacija bei tikintis, jog po šio KARO, vietiniams nacionaliniams buržujams pavyks iš laimėtojo – kuriuo , greičiausiai bus toji naujoji nacistinė Europa su JAV – išprašyti sau gabaliuko torto , tai yra “lietuviškų vergų“ iš kurių toliau sektųsi sėkmingai siurbti kraują.

Ne vien Ukrainoje atgimė NACIZMAS, jo yra ir Lietuvoje – kuris faktiškai sukoncentruotas dabartinėje kariuomenėje ir valdomas per II spec.tarnybų departamentą prie Krašto Apsaugos Ministrerijos (KAM).

jakavonis

Todėl šiandien lietuviai – jaunas ar senas – turi suvokti, jog bet kokios, patriotinio turinio pilna, informacijos plėtra, kuri ateina netgi iš “nesisteminės žiniasklaidos“ (o realiai tokia imituojama) – tai kruopščiai parengta provokacija, kurios metodai buvo išdirbti dar Sąjūdžio laikais ( kai buvo išsiubuojama visuomenė ir dirbtinai griaunama klestinti Tarybinė Lietuva )

Lietuviai , Latviai,  Estai (Pribaltai)- tai Rusų, Ukrainiečių, Baltarusių broliškos tautos ir turi RUOŠTIS KARUI DRAUGE , SĄJUNGOJE su Rusijos Federacijos žmonėmis. Nelikti nuošalyje ! Nebūti išdavikais, kuriais nori lietuvius vėl paversti tos pačios SĄJŪDINĖS IŠGAMOS, siekiančios atsukti nugarą Rusijos Federacijos nelaimei kovoje su globaliais fašistais kaip tą darė jų protėviai – miškiniai banditai.

geras