Galima buvo apgailingai nusiraminti, manant, jog Tarybų Sąjunga 1945 metais galutinai sunaikino fašizmo sifilį ir jau niekados šis parazitas nebeatgims ir nebekels pavojaus Slavų tautoms.

3

tautininkai
tautininku fasiai

lietuvos rytas misniai banditai

Deja, fašizmo branduolys nebuvo sunaikintas, o jo teoretikai saugiai spėjo pasislpėti Vakaruose, daugelis jų išvyko į Šiaurės ir Pietų Amerikas, kur galėjo ramiai investuoti turimas lėšas į įvairias kompanijas ir “perplanuoti“ savo taktinius manevrus, prieš kerštaujant Slavų tautoms.

Gi tuo metu, kol naciai gavo prieglobstį įvairiose pasaulio kraštuose, klestėjo Tarybų Sąjunga ( CCCP 1.0 ), kovojanti šaltajį karą prieš JAV globalius imperalistus.

Bet pats fašistinis sifilis niekur nepradingo, tiesiog buvo paslėptas skrynioje tam tikrai diena jį paleisti į laisvę.

♦ Lietuvai teko patirti pirmą užkrėtimą šiuo nacistiniu sifiliu, “atgavus“ Nepriklausomybę, kai iš už Atlanto į Lietuvą pradėjo grįžti gana finansiškai stiprūs įvairūs buržujai.

♦ Viena tokių “grįžėjų“ atvirai neslėpė savo tarnybos vokiečių SS dalinyje jaunystėje , kas ir buvo pagrindiniu motyvu bėgant į JAV. Tai Lietuvos ex-prezidentas Valdas Adamkus.

Lietuvoje prasidėjo pogrindinis neo-fašizmo atgimimas kažkur nuo Sąjūdžio laiku. Sąjūdis – ir buvo pirminė neo-fašizmo organizacija.

Toliau tik faktai skaitytojams, stengiatis atrasti tarp Jūsų mąstančius ir analizuojančias personalijas , o ne su tikslu maitinti Jus kaip socialinius gyvulius “iškramtyta informacija“.

neo-nacių “pogrindžio“ Organizacijos:

a) “Karštas komentaras“;

24711

b) “Pūkas“ – radijo ir TV stotys;

Untitled-3
b7

http://http://www.pukas.lt/

c) Sarmatai – http://sarmatai.lt

priesakai

d) Milvydas Juškauskas

naciai

359

swertNeo-nacių susirinkimai:

2477