Na va, kaip malonu, degradavusi vergų tauta taps savo vergų linčo liudytojais (N.Venckienė ir A.Venckus bus apkaltinti žmogžudysčių organizavimu, tuo pačiu bus atimta mergaitė)

Na, alkoholinių degradų visuomenė turės progą pakaifuoti prie stikliuko, jog ta pedofilijos tragedija nepalietė jų šeimų ir kitą sykį žinos, jog nereikia kreiptišs į policiją, jeigu išprievartaus jų mažamečius vaikus – o reikės tenkints gautu atlygiu už paslaugas. Panašiai kaip tie patys diebilavotų pragertų šeimų vaikai eina dirbti modeliais ir važiuoja tenkinti užsieniečių seksualinių aistrų – pinigai yra pinigai.


Nenorėjo tie Venckai išgabenti D.Kedžio dukrelės, kuri galėjo ramiai užaugti ir apginti ne vieną vaiką nuo to smurto , kurį patyrė pati. Dėka tokių pat geriančių Venckų, mergaitės laukia ankstyva mirtis, o Venckams – baudžiamoji byla. Ką puikiai iliustruoja Lietuvos Ryto gautas nurodymas iš Bronislovo Lubio (Achemos grupė).

Įdomiai įvykiai pasisuko kai prasigėrusi diebilavo visuomenė atsuko nugarą sau pačiai, o Bronislovas Lubys (turėdamas tokią didelę gyvenimišką patirtį su runkeliais) ėmėsi “apsivalymo procedūros“. Juk negali likti mergaitė tarp gyvųjų, o ir jos artimuosius reikia sutepti tokiu purvu, kuris sužlugdytų galutinai juos.

Gana elementariai ir praktiškai. Jokių klausimų nekyla. Ir ko aš taip naiviai tikėjausi, kad vergai gali būti žmonėmis. Jiem gi patinka vadintis runkeliai, dalbajuobais, alkašais ir kitaip. Jokios savigarbos neturinti visuomenė.

NB: Ah, tiesa, kol kas dar sienos laisvos – dar mergaitės gyvybę galima išgelbėti. Tik kažin ar gali prasigėrusieji suprasti kas jiems sakoma ?