Daugiau apie PEDOFILŲ KLANĄ nebėra ką rašyti (žmonių intelektas “neišneša“; vergams reikia vergvaldžio – todėl jie nekovos už save)

Patys žmonės turi tvarkytis su savo gyvenimais, nes visko ant “lėkštutės“ niekas neatneš – gyvenimo ateitis pačios visuomenės narių rankose. Kaip nutars žmonės, taip ir bus. O man nėra ką tyrinėti – parodžiau, pedofilus gaudyti – teisėsaugos reikalas (kurkit ją).

NB: Patarimas vienas dėl Drąsiaus Kedžio dukros – ją reikia išvežti į užsienį antraip ją greit palaidos PEDOFILŲ KLANAS Lietuvoje, šalia kitų vaikų, kurie dingo be žinios.

Mano manymu, neįmanoma sunaikinti to PEDOFILŲ KLANO (Achemos grupės), nes tai ypatingai didžiulė sistema, kurioje įpratę gyventi “sovietijos“ karta ir faktiškai niekas nepasikeis joje, kol neišmirs “sovietmečio karta“. O iki to, dar labai daug laiko.

Kas nori – gali susitaikyti ir gyventi žmogaus orumą žeminančioje aplinkoje (Lietuvoje), o kas ryžtingas ir laisvas – emigruos (jeigu jau “čigonai“ emigruoja ir randa darbus, bei susikuria gyvenimus..tai nelabai noriu girdėti, jog tai sudėtinga).