sausio 13 siaubas

sausio 13 1991

Lohatronai (politiniai) Lietuvoje

 TV laidos, demonstracijos, organizacijos , šou – LOHATRONAI “runkeliams“, pasitelkiant politinius artistus

  • Pirmas LOHATRONAS , įvykęs po sausio 2009 metų  sausio 16 dienos prie Seimo demonstracijos, siekiant susilpninti visuomenės protestą ( K.Čilinskas ir JDJ – bei įvairios mentų organizacijos ). Projektas įvykdytas

Siekiant sustabdyti galimą radikalizavimą visuomenės prieš išrinktą nacių pseudo-valdžią (konservatorius), buvo paleistas naujas mechanizmas per K.Čilinską, sukuriant JDJ (jungtinė demokratinį judėjimą), siekiant suburti visas aštrią kritiką išsakančius asmenis po vienu sparnu ir vėliaų “nukanalizuoti jų emocijas, nepasitenkinimą“. Šie radikalūs reiškiniai gali būti pavojingi esamai buržujinei sistemai, pastatytai ant sausio 13 aukų ir sukelti ilgalaikį nepasitikėjimą sistema.

Šis LOHATRONAS su K.Čilinsku baigėsi su juo mirtimi. Aišku, virtualioje erdvėje buvo vykdomas ir anti-lohatroninis procesas interneto vartotojams, bet efektas buvo neženklus. Tačiau, JDJ buvo išformuotas. 

Neo-fašizmo atviri propagandininkai čia

k.cilinskask.cilinskas JDJ


  • TV LOHATRONAS (žiūrėt žemiau) politinis manipuliacinis šou studijoje, siekiant sumaišyti visuomenei žinomą informaciją ir neleisti savarankiškai atkapstyti istorinius faktus, o pasikliauti vien studijoje sėdinčiais asmenimis. Tai tik vienas iš nuolatinių mažų projektų, kuriuose dalyvauja politinės partijos, kurios nukanalizuoja visuomenines nuotaikas, koncentruojant jas į TV ŠOU turinio problematiką, čia iš ankskto žinoma, jog problemos nebus sprendžiamos, o tiesiog bus klaidinamas visuomeninis žiūrovas. |Šio proceso eigoje galutinai tampa niekas neaišku ir žiūrovas pradeda ciniškai vertinti bet kokią aplinką , kuri kelia anologišką problematiką ne šou erdvėje – o, tarkim, prie stalo virtuvėje.

61286_1403788696522719_1279728586_n


Drąsos kelio lohatronas ( 2010 – 2013 metai ). Projektas įvykdytas

  • Pasinaudojama ‘Pedofilijos istorija’, siekiant iš aktyvios bendruomenės, norinčios priešintis sistemai, ištraukti visus radikalius visuomenininkus ir su jais, vėliau po vieną, susidoroti, išskaidyti ir supriešinti tarpusavyje, bet prieš tai visus juos sutelkiant politinėje partijoje (Drąsos kelias) – taip sugriaunant draugystės ryšius, o tik paliekant viltis iš naujos politinės partijos.

Tuo pačiu siekiama iškelti nacistinę tautininkų organizaciją į paviršių, kažkiek atimant emocialias simpatijas iš nemąstančios runkelių bandos.

Šis lohatronas trūko gana ilgokai, pradedant 2010 metais ir galutinai bebaigiant susidoroti su likusiais nariais 2015-2016 metais,. Netgi esant N.Venckienei JAV. Pastangos buvo įdėtos didžiulės – pajungtos visos televizijos , reklamuojant šitą judėjimą, taip sudarant vizualią apgaulę , jog visuomenėje didžiulis palaikymas ir nauja partija nugalės rinkimuose ir pakeis gyvenimą.

Dabartiniu metu dar tebevyksta procesas, nes jį galima pasukti reikiama spekuliacine linkme. Pavyzdžiui, iškelti į viešumą pedofilus iš verslo, kurie buvo apsaugoti – taip su jais susidorojant. Arba susidoroti su teisėsaugos nariais – prokurorarais, teisėjais, kurie taptų nepaklusniais.

drasos_kelio_lohatronas


NAUJAS LOHATRONAS prieš IV pasaulinį karą, siekiant šalies viduje izoliuoti (atlikti prevencinį gilų valymą) palaikančius Rusijos Federaciją.

Pradinė fazė lohatrono su tautininkais, R.Paksu ir Rolandu Paulausku (projektas 2014 -2015 metų)

Naujas projektas, kuriuo tikslas nuolatos koreguojamas , nes po truputį į jį įtraukiamas paskutinis manipuliacinis rezervas, kuriuo dar galima mulkinti visuomenę.

Vienas iš tikslų – tai sukelti Lietuvoje patriotinę atmosferą ir jos energiją perduoti tautinėms organizacijoms, kurios propaguoja neo-nacizmą. Vėliau gi spręsti, ar kanalizuoti energija, arba panaudoti ją suburiant karinę jėgą prieš Rusijos Federaciją.

Taip pat, šiame lohatrone vyrauja ir antraeiliai tikslai – tai visuomenės paruošimas “savivaldos rinkimams“, kurie praeis 2015 metais. Ir jų dėka, daugelyje rajonų ir miestų bus išrinkti neo-nacistinės idealogijos rėmėjai į valdžios struktūras, drąsiai kalbantys apie galimą agresiją iš RFpusės.

Pagal 2015 balandžio duomenys, neo-nacistinės partijos susibūrė į vien partiją  – apsijungė. Aišku, aukščiau aprašytas tikslas dėl patekimo į savivaldos organus tapo nerealizuojamas dėl visuomenės supratimo ir matymo 2014 metus regint nuolatinėse nusikaltimuose buvusioje Ukrainoje. Taigi, išorės veiksnys paveikė ir Lietuvos vidaus lohatrono vyksmą.

10548280_1503079979926923_5093483805620252831_o

Vystymosi stadija, pajungiant “ekspertai.eu“
rolandas_paulauskas

Galutinė – pilna schema lohatrono, pajungiami beveik visi dalyviai ( savivaldos rinkimai )
pilnas_rolandas_paulauskas

Šiandien šis LOHATRONAS pagrinde dirba į imituojamą modelį  -‘valstybės priešai‘ (tariamai kovojantys prieš blogai dirbančią sistemą už Lietuvą, lyg  būtų patriotai).

Realiai gi Lohatrono režisierių bandoma iš nacisto Rolando Paulausko padaryti ‘lietuvos patriotą’, prie kuriuo šlietųsi tie patys radikalūs asmenys ir svajotų apie ‘teisingos lietuvos’ atkūrimą. Galiausiai prieš šiuos asmenis vykdomos kratos, stebėjimai ir kitokie ribojamojo represinio pobūdžio veiksmai. Taip įbauginama dalis visuomenės, atstumiamos pilkos masės ir vėl siurbiami patys radikaliausi žmonės, kurie emociškai sureaguoja ir atsiskleidžia (rašydami pritarimo laiškus, ar viešai išreikšdami savo pozicija).

Tokiu keliu nacistas Rolandas Paulauskas tarnauja sistemai ir apsaugo jos vidų, išryškindamas viduje nepatikimus asmenis, kurie pasiduoda jo manipuliacijoms.

Taip ir sudaromi visi stebimų asmenų sąrašai, kuriais toliau vadovaujasi operatyvinėje veikloje spec.tarnybos.

Šioks toks postūmis vyksta 2015 metais, bandant pasinaudoti pabėgėlių krize ir suburti aplinkui save radikalesnio mąstymo žmones. Žemiau pateikiama naujojo, gana silpno lohatrono, kuriuo potenciali energija yra mažoka, jog pritrauktų jau daug labiau išsilavinusi jaunimą į savo gretas. Jaunimas išmoko surasti intenete alternatyvius šaltinius ir daug atsargesnis negu buvo prieš metus ar kelis atgal.

[ Detalesnis vaizdas randamas čia ]

toliau vyksta lohatronas su nemokančiai mąstyti avimis

[ paveikslėlio detalesnis vaizdas čia ]

 

rolandas paulauskas ir Co

[ detalesnis paveikslėlio vaizdas randamas šioje vietoje ]

gg2

Vienas komentaras “Lohatronai (politiniai) Lietuvoje

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.