Kaip kovoti prieš šitą nusikalstamą PEDOFILŲ KLANĄ? Viešumu, pritraukiant visos Europos  institucijas

Sudėtinga sunaikinti šitą išsigimėlių pilną struktūrą, nes joje figūruoja visas tariamos valstybės valdymo aparatas – politinės partijos, teisėsauga. Bet įmanoma grąžinti žmonėms valdžią – tvarkyti savo kraštą žmonių labui, pritraukiant Europos valstybių iniciatyvinių grupių dėmesį.

Bet tam reikalingas tam tikras laiko tarpas bei pastovus viešumas ir nusikalstamos struktūros eskalavimas visuomenėje – naudojantis internetu. Nes Lietuvoje “LNK“ ir “Lietuvos rytas“ priklauso PEDOFILŲ KLANUI ir klaidina žmones per įvairias laidas.

NB: Juk patys matote, netgi Teisingumo ministras akivaizdžiai įsimaišęs į pedofilijos skandalą (nesvarbu kokiame vaidmenyje dalyvauja)

Turite suprasti, jog Drąsius Kedys – tai kiekvienas iš mūsų, kovojęs prieš nusikalstamą valdžią (PEDOFILŲ KLANĄ) Lietuvoje ir netekęs gyvybės.

Daugelis netenka žmogiškųjų teisių, stengdamasis rasti teisybės teismuose – bet lieka nieko nepešęs. Kai kurie netenka artimųjų ir nieko negali padaryti, aiškindami aplinkybes.

Bet esmė tame, jog dauguma Lietuvos gyventojų praranda savo ateitį – savo gyvenimo laiką ir pasitikėjimą rytojumi. Nors ir stengiasi raminti save, jog PEDOFILIJOS SKANDALAS jų neliečia… Deja..

Būtent PEDOFILŲ KLANAS sudarė ekonominę krizę Lietuvoje, būtent dėka jų kenčia pensininkai, kenčia vaikai, kenčia šimtai tūkstančių Lietuvoje reziduojantys ir emigravę žmonės.

Tiesiog Jūs neįsivaizduojate koks išsigimėlių būrys (rodos beveik visus esu paminėjęs šiame bloge) lengva ranka naikina Lietuvos visuomenės ateitį. Būtent šitie išsigimėliai ir verčia žmones jaustis vergais..